Εγγραφή Συνεργατών Χονδρικής

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Καλώς ορίσατε στο κατάστημα ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ της AVENTIS SHOES.

Πρόκειται για ένα on line κατάστημα για εμπόρους και επαγγελματίες.Στο e-shop μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προΪόντων σε παπούτσια παιδίκα,γυναικεία και ανδρικά καθώς επίσης και σε γυναικεία και παιδικά αξεσουάρ όλα σε τιμές χονδρικής.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας ως πελάτης χονδρικής αποκτάτε πρόσβαση στις τιμές χονδρικής της AVENTIS SHOES και έτσι μπορείτε να προχωρήσετε και να ξεκινήσετε τις αγορές εύκολα,γρήγορα και με ασφάλεια γλιτωνοντάς χρόνο και χρήμα ,κάτι πολύτιμο στην επόχη μας.

Η διαδικασία είναι πολυ απλή.

Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία της φόρμας για αγορές χονδρίκης.Μόλις λάβουμε το αίτημα σας και αφού προχωρήσουμε στον έλεγχο των στοιχείων για λόγους ασφαλείας θα σας στείλουμε με email την σχετική έγκριση και έτσι θα μπορείτε να έχετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στον αυστηρά προσωπικό σας λογαριασμό.

Επειτα αφού βάλετε την επιθυμητή παραγγελία σας και προτού ολοκληρωθεί η πληρωμή και η αποστολή ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνεί μαζι σας για την επιβεβαίωση και για τις λεπτομέρειες της αποστολής.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη,

Ομάδα χονδρικής της AVENTIS SHOES 

Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συνεργασίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Οφέλη:

  • Ειδικές τιμές αγοράς προϊόντων,
  • Άψογα οργανωμένο κέντρο διανομής,
  • Προνομιακό κόστος εισόδου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2810300914

Όλα τα στοιχεία θα διατηρηθούν με ασφάλεια.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες, μόνο λατινικά γράμματα ή αριθμοί


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

i

* Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά