Επιστροφές προϊόντων

Δωρεάν Επιστροφή
Online Επιστροφή
Επιστροφή στο κατάστημά μας
Επιστροφή στο κατάστημά μας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε ( αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση),  θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής με τις απαιτούμενες πληροφορίες και συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία το οποίο οφείλετε να συμπεριλάβετε στο πακέτο της επιστροφής σας .Το Αίτημα Επιστροφής θα το βρείτε στην συσκευασία που σας αποστάλλει. Εναλλακτικά μπορείτε να το τυπώσετε και από την ιστοσελίδα μας  κάνοντας κλικ εδώ  .

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΩΝ

  • Αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος: τότε η  πρώτη επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα επαναποστολής 2.90ευρώ. * Για όσες επόμενες πιθανόν προκύψουν επιβαρύνεστε κανονικά με το προβλεπόμενο κόστος μεταφοράς.
  • Αντικατάσταση ή πρόσθεση νέου είδους: η πρώτη επιστροφή του δέματος είναι ΔΩΡΕΑΝ .Επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα επαναποστολής 2,90ευρώ.  * Για όσες επόμενες πιθανόν προκύψουν επιβαρύνεστε κανονικά με το προβλεπόμενο κόστος μεταφοράς.
  • Σφάλμα της εταιρείας : τα μεταφορικά επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία ανεξαρτήτου του αρχικού ύψους της παραγγελία σας.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  • Η ημερομηνία παραλαβής της πρώτης σας  παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της πρώτης αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνάει τις 15 ημερολογιακές ημέρες.
  • Το προϊόν να βρίσκετε σε άρτια καταστασή, όπως το παραλάβατε και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα. Η εσωτερική συσκευασία (κούτα) θα πρέπει πάντα να είναι επαρκώς προστατευμένη. Σε περίπτωση φθοράς της εξωτερικής δικής μας προστατευτικής σακούλας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δική σας της επιλογής σας.
  • Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία που είχε κατά την παραλαβή του από εσάς.
  • Να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (  καρτελάκια και barcode ).
  • Να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά τη παραλαβή του ( απόδειξη ή τιμολόγιο ).  Προσοχή!! Σε περίπτωση τιμολογίου είναι απαραίτητη και η έκδοση δελτίου αποστολής.
  • Για το τμήμα της χονδρικής είναι απαραίτητο να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία προ της αποστολής-επιστροφής.
  • Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πάντα  με εμάς courier, τα ELTA COURIER,  και η αποστολή γίνεται προς:
  • AVENTIS SHOES
  • ΗΡΟΔΟΤΟΥ 96 , Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ
  • 71601   ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  • ΤΗΛ.2810 300914
  • ή απευθείας στο καταστήμα μας στην παραπάνω διεύθυνση.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μόλις ελεγχθεί το αίτημά σας από το προσωπικό μας, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή θα λάβετε ειδοποίηση με email για την έγκριση της επιστροφής και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία, πριν την παράδοση του προϊόντος, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά η αγορά σας.

Μετά την παράδοση δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας, μπορείτε ωστόσο να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, που αναλύεται παρακάτω.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Στην Aventisshoes.gr έχετε το δικαίωμα να ζητείσετε επιστροφή χρημάτων.Όλα τα απαραίτητα στοιχεία καλείστε να τα συμπληρώσετε στο ειδικό έντυπο Αιτήματος Επιστροφής  που θα εσωκλείεται μέσα στην συσκευασία επιλέγωντας την επιλογή επιστροφή χρημάτων.  Η επιστροφή των χρημάτων  θα πραγματοποιείται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε επιδείξη.Ολες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται απο την Alpha bank.Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα  επιστροφής 3,50 ευρώ τα οποία θα αφαιρούνται από το τελικό ποσό κατάθεσης. Τα χρηματικά ποσά που αφορούν υπηρεσίες ( Παράδοσης Σαββάτου, Αντικαταβολής ,Επιπλέον Έξοδα Αποστολής,Πρόμηθεια Τράπεζας Εμβάσματος κ.τ.λ ) δεν επιστρέφονται.Η κατάθεση του ποσού θα γίνεται εντός 14 εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής σε εμάς του επιστρεφόντος  προϊόντος.Η επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο για τις αγορές που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και δεν ισχύει για αγορές από το φυσικό μας κατάστημα.