Προφίλ εταιρείας

Η εταιρεία ΑΦΕΣ ΑΒΕΔΙΣΙΑΝ ΟΕ με διακριτικό τίτλο "AVENTIS SHOES" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει την έδρα της στο Ηράκλειο Κρήτης από το 2009.

Εκπροσωπεί τη σύγχρονη Ελληνική πρόταση στον χώρο της υποδηματοποίας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της. Μία εμπειρία που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά ξεκινώντας το 1900 από τον παππού Αβεντίς και υπηρετώντας πάντα τον χώρο του υποδήματος με μοναδικό μότο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, γιατί μας αρέσει να βλέπουμε τους πελάτες μας να χαμογελούν. Γι'αυτό στο κατάστημά μας, θα συναντήσετε πάντα χαμογελαστούς ανθρώπους πάντα έτοιμους να καλύψουν κάθε ανάγκη σας, ενώ παράλληλα μια ομάδα ανθρώπων ασχολείται  με την αναζήτηση νέων προϊόντων από όλο τον κόσμο .

Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης αλλά στηρίζουμε και πιστεύουμε πολύ και το Ελληνικό παπούτσι γιατί έχει αποδειχθεί έμπρακτα με το πέρασμα του χρόνου ότι οι Έλληνες ανέκαθεν ήταν εξαιρετικοί κατασκευαστές. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στην AVENTIS SHOES θα βρείτε τις καλύτερες Ελληνικές εταιρείες με πολυετή εμπειρία στον χώρο του παπουτσιού και πολλά Ευρωπαϊκά βραβεία ποιότητας.

Στην AVENTIS SHOES θα συναντήσετε επίσης μεγάλη ποικιλία από γνωστά και επιτυχημένα brands. Οι συλλογές μας προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Ο καταναλωτής μπορεί να διαλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί κάθε ηλικίας, γούστου και στυλ σε συνδυασμό πάντα με την απαράμιλλη ποιότητα, υψηλή αισθητική, άνεση στα υποδήματα και φυσικά συνδυάζοντας ποικιλία τιμών και σχεδίων.

Γιατί πάντα πρωταρχικό μας μέλημα στην επιλογή των προϊόντων που θα φιλοξενηθούν στο κατάστημά μας είναι το κόστος  τους να είναι αντάξιο της ποιότητας, έτσι ώστε ο καταναλωτής να λαμβάνει ακριβώς αυτό που πληρώνει.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας είμαστε σε θέση να ξεχωρίζουμε την ποιότητα και φυσικά πάντα διαθέσιμη να παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητηθεί. 

 

Αγαπάμε τη μόδα, την ποικιλία και την άριστη εξυπηρέτηση .

Αγαπάμε το παπούτσι και το υπηρετούμε πιστά τόσα χρόνια.

Αγαπάμε να σας βλέπουμε να χαμογελάτε και η μεγαλύτερή μας ανταμοιβή είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για περισσότερο από έναν αιώνα.

Έπειτα από παρότρυνση αρκετών καταναλωτών μας και ακολουθώντας πιστά την τεχνολογία και τις προσταγές των σύγχρονων αναγκών αποφασίσαμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω και να συνδεθούμε και διαδικτυακά μαζί σας δίνοντας τη δυνατότητα και σε άλλους καταναλωτές να μοιραστούν αυτή την εμπειρία μας στον χώρο.

Ετσι, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα AVENTIS SHOES και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

  

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ !!!